jen tak

jen tak

Anotace: ***

Neochvějná vůně noci
má je opět ve své moci

žhavá vášeň,vůně těla
polibkem ho umlčela

letmý dotyk na její tváři
modré oči ve tmě září

vlahý vánek čechrá vlásky
přináší jim střípky lásky

srdce tlučou bez nadsázky
jako jedno v rytmu lásky.
Autor Final, 31.05.2011
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí