Jen slza vzpomínky..

Jen slza vzpomínky..

Anotace: Pro toho, který mne navždy opustil.. :(

Slzy mi tečou po tváři.
Jen Tvé oči mi je rozzáří..
Čekám kdy Tě znovu uvidím.
Kdy Tě na tvář políbím..
Ale ta chvíle už je ztracena.
Smutkem pohlcena..
Nedokáži šťastná být.
Bez tebe ne..
Teď už mohu jen snít.
Žes nezapomněl na mne..
Srdce mi buší vzrušením.
Že zahlédla jsem Tě..
Srdce se mi sevře mučením.
Jsem sama.. Bez Tebe..
Autor Petty, 04.02.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí