Hroby lidských srdcí

Hroby lidských srdcí

Anotace: Na dně sklenky není pravdy, ale na dně duše jí máme víc než bychom někdy chtěli.

Má láska už leží v jedné z dalších jam,
ve kterých dlí srdce pro tisíce dam,
srdce těch kteří chtěli pro lásku se dát,
srdce těch kteří pro lásku nechtěli brát....

A tak vzali jen sobě to co v hrudi jim bylo,
stalo se však že uvnitř již nic nezbylo,
nic co by nutilo jejich slzy z očí téct,
nic co by nutilo dívkám květiny nést....

Všechno co zbylo je díra v hrudi,
zbyly jen dotyky co na tváři studí,
zbylo jen prázdno v tom co bývalo duší,
ten kdo to zažil už co přijde tuší...

nepřijde nic co by ukojilo nás,
nezpraví to už ani všemocný čas,
zbyly jen schránky a studená těla,
zbytky toho co žádná dívka nechtěla ...

...a tak otevřít schránku a pustit vše ven,
pro některé touha, pro jiné děsivý sen ...
Autor Sparky, 01.06.2011
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, hašlerka, jethullfan, labuť, tato22, Lucucu, carodejka, Kars, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej v modrém světě, jistě zaujme tě,
piš dál svoje básničky a dávej je sem,
pro stejně trefený lidičky :-)

01.06.2011 08:51:00 | Kars

Moc se mi líbí Tvé básnické podání
co mrazivě i zlehka husí kůži nahání
....je to přesně Ta báseň na zamyšlení a ty mám ráda...

01.06.2011 08:29:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí