O filmovém představení

O filmovém představení

Anotace: ab

Sonet o filmovém představení

Pozvu tě zítra na kávu
nebo spíš na vinnou sklenku
Abych pak vytáhnul z rukávu
dva lístky – svoji navštívenku

Listy co spíš než do kina
do parku k večeru zvou
Tam budu tiše proklínat
světlo co nechce být tmou

a ty jež větrají tenisky
a ty co potichu se psisky
rozmlouvají

Stačí už vlastně maličko
Zlehka tě líbnout na víčko
Až dech se tají…
Autor trentatre, 01.06.2011
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: Lorraine, NikitaNikaT., hašlerka, TetaKazi, jethullfan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ách... Moc pěkná - ST :-)

01.06.2011 18:33:00 | TetaKazi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí