Západ

Západ

Anotace: Vždycky nemusí být jenom zle.

Je večer. Není noc, není den.
Je teplo a blaho po celém telě.
Blažeji tam, kde přivinutou k sobě tě mám.
Jedna duše, dva páry očí,
zahleděny v dáli, sledují západ.
A sledují svoji budoucnoust.
Budoucnost slunečných paprsků,
jež zahřejí a pohladí po duši.
Právě tak, jak tě teď hladím po skráních,
a líbám tvé horké tělo.
Je večer. Není noc, není den.
A já toužím po tobě jen.
Autor Baskerwille, 01.06.2011
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, moc krásné...

04.06.2011 21:09:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí