Tisickrát

Tisickrát

Anotace: Tolik toho člověk chce,po tolika věcech člověk touží až někdy přestane vnímat realitu....

Víc než tisíckrát zkoušela jsem vdechnout ti do vlasů.
Víc než tisíckrát chtěla jsem za tebou letět na křídlech pegasů.
Víc než tisíckrát toužila jsem s tebou všude jít.
Víc než tisíckrát chtěla jsem s tebou snít.
Víc než tisíckrát zkoušela jsem zlíbat každý kousek tvého těla.
Víc než tisíckrát milovat jsem se s tebou chtěla.
Víc než tisíckrát mluvit,myslet jsem nemohla.
Víc než tisíckrát jsem na tebe málem zapoměla......
ale nikdy jsem to nedokázala.
Autor Soňa, 01.06.2011
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: arcticwolf11, tato22, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí