Zhynulá krása

Zhynulá krása

Anotace: Z nedbalosti smrt.

Na skalce nad lesy,
v dlani a pěsti,
držel muž v sevření,
hromádku štěstí.

Kterou on zachytil,
v překrásném letu,
krásu co ukradl,
širému světu.

Oči mu září
a ústa se smějí,
a křídla na dlani,
strachy se chvějí.

Křičí to do světa,
že chytnul si motýlka.
však samou radostí,
utrh mu křidýlka.

A tak zhynula krása,
kterou člověk chtěl mít,
vlastnit chtěl dokonce,
měsíce svit.

Na svět teď dívá se,
přes černé pásky,
co člověk udělá,
pro trochu lásky.
Autor Annie the wolf, 02.06.2011
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Metal Lady, Juan Francesco de Faro, Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí