Bojím se

Bojím se

Anotace: ...

Nejsem si jistá,
zda teď činím dobře.
Nejsem si jistá,
zda se opět neničím.

Sedim u kávy
a je výborná,
nevim proč jsem tady.
Proč jsem tě pozvala.

Proč zapomenout nemůžu?
Proč je to tak těžké?
Proč tě pořád miluju?
Společné chvíle byly hezké.

Kdybych tě nepotřebovala,
nikdy už bys mě neviděl.
Těžce jsem náš rozchod snášela
a ty ses vůbec nestyděl.

Nic od tebe nechci vysvětlovat.
Moc jsi mě ublížil.
Jen jsem chtěla od tebe milovat
a tys mě zas jen ponížil.

Hodně slz jsem vyplakala,
oči jsem pořád červené měla.
Nikoho jsem tak nemilovala.
Celé čtyři roky jsem tě chtěla.

Čekám tu,až přijedeš,
našeho setkání se bojim,
jaký pohádky mi vyprávět budeš?
Co já ti vlastně povim?

Bál jsi se milovat,
bál jsi se mi svoje srdce otevřít,
já ti chtěla všechno dát
a tys mě nechal odejít.
Autor 1982-JnU, 02.06.2011
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: NatalieDevlin, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach je mi Vás líto, cenná :-(
Jste duší velká Bojovnice...

09.09.2016 00:35:34 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí