Sen

Sen

Anotace: ... snění může být vražedné, když jste sami ;)

Potkali sme se někdy,
za hvězdné noci?
***
Sním, sním
s tím mým milým.
Pusa sem, pusa tam,
na rty a na líčko.

Měsíční svit,
přítulné barvy.
Jen malý nepatrný kmit.

Ruka sem, ruka tam,
zpátky a nazpátky,
Objetí jak od skály.
***
Oči otevřené,
na strop hledící.
Kapky deště stíkají
po tvářích.

Dveře se otevírající...

Potkali sme se někdy,
za hvězdné noci?
Autor Kira Haulie, 03.06.2011
Přečteno 534x
Tipy 2
Poslední tipující: arcticwolf11, Henry_propper
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí