Ta pravá žena

Ta pravá žena

Anotace: ...............

Najednou to všechno vidím jinak
během jednoho dne
viděl jsem staré lásky
dívky, po kterých jsem toužil
už je to jiné
vím, že to beru jinak
chci dívku jinou
než jaké byli v mém mládí
poznat lásku mého života
která mi do života přijde
bude znát vše
po čem já toužím
bude znát
obrazy malířů
knihy slavných spisovatelů
bude vědět o každém něco
nebude jen mít v ruce
svou cigaretu
bude mít řeč dámy
bude znát svou cenu
nesníží se pod svou úroveň

vím, že žádná dívka, kterou jsem znal předtím
tohle neměla
ale věřím, že brzy jí naleznu
už vím, po čem toužím
Autor Vlk v rouše, 04.06.2011
Přečteno 438x
Tipy 21
Poslední tipující: Pevya, Maryje..., hašlerka, Mbonita, Juan Francesco de Faro, labuť, CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen, Jiná, Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí. A neboj, takových určitě pár je..

07.06.2011 11:59:00 | Pevya

Když víš, co chceš, nezbývá než trpělivě hledat.

05.06.2011 10:24:00 | labuť

Hlavně aby ti to vydrželo...

04.06.2011 19:00:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí