Co hledám I.

Co hledám I.

Anotace: Či Spíše koho? Či spíše jakou? Či spíše vůbec?

Dívku hledám hodnou, milou,
co nevzdoruje se vší silou
v něčem trochu kreativní,
vybavenou empatií.

Jež občas musí do přírody,
kde opouští ji všechny chmury,
co z cukru není, déšť ji hladí,
v nepohodě hystericky nevyvádí.

Až mi v klíně spočine,
pak pro její dušičku,
jen pro ni složím básničku
o svých chybách, její kráse,
o nás dvou, jak stojí v čase.

Pod temnou oblohu s ní v noci zajdu,
já si v ní svou hvězdu najdu.
To, co hledám, taký jsem
snad po duších z diamantu
neslehla se širá zem :-)
Autor ganymede, 04.06.2011
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))Hledej, hledej, kdo hledá, tak prý najde:-)), budu Ti fandit:-))

04.06.2011 20:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí