Dva dny

Dva dny

Anotace: ...

Dva dny je jako rok a den,
dva dny, když vzplála pochodeň,
dva dny samoty a toužení,
dva dny bez našeho souznění.

Dva dny budu snít svůj sen,
až objevíš se u dveří,
za ruku mne rychle vem.

Dva dny ústa chřadla,
dej jim napít ze svých rtů,
i kuličky z počítala,
půjdou vstříc tvým horkým dnům...

Dva dny půstu, samoty,
chci obejmout tvoje tělo,
chceš obejmout také ty?
Autor Mersii, 04.06.2011
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí