Láska škodí básním

Láska škodí básním

Anotace: ... a jejich tvůrcům.

Jo, o lásce se skládá lehce
pro básníka, co jí zažil.
Kdo však ví, jak je básníkovi křehce
když tu největší už prožil
neopětovaně.

Básní o lásce, těch tu bylo
a jen trápení a slabé verše
je to, co z nich zbylo.

Láska ničí básně.

A ještě víc jejich tvůrce.
To láska je škodlivá
a láme srdce v půlce.
Autor Philosophic Theory, 04.06.2011
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: Samantha Graham, Cassée Moteur, Niky88, Fungal, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí