Balada o holčičce a tkaničce

Balada o holčičce a tkaničce

Anotace: .

Ze dveří jdou stejné boty,
s podrážkou a tkaničkou.
Venku jak kůl mezi ploty
dívka ještě holčičkou.

Miluje jen tu jednu
tkaničku a podrážku.
Doma jich má plnou bednu,
s těmi nechce si hrát na lásku.

Milá trhlá, směje se,
kdo by neměl jí rád.
Z mít rád snadno stane se,
něco co má být napořád.

Pak to zaskřípe - řekne se:
„Bude líp.“
Jenže tkanička změnil se
na suchý zip.
Autor vinci, 05.06.2011
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Madanik, Gabrielle, James Libustka, Fog, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí