Chtěl bych

Chtěl bych

Chci Ti toho tolik říct
jen bojím že to nestihnu doříct
řeknu jen pár vět
než otevře pro mě se svět

a já budu muset jít
o Tobě jen snít
Chtíč plní mi celé tělo
které se v Tvé blízkosti vždy chvělo

třese se mi hlas
ale vem to ďas
nejsem Tvým vysněným
jsem zraněným

Teď razím cestou zapomnění....
Autor Jacob P. Verlaine, 05.06.2011
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Danga, Lucucu, E.T.Jane, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí