promin

promin

Anotace: Pro tu ktera byla dlouho mym smyslem zivota.

Byla jedna slečna
Co za život by stála
Bohužel neni věčná
A tohodle se bála

Bála se oné chvíle
Kdy svět se do tmy ponoří
Ale obzvlášť tenhle
Když její sen se zboří

Za vše může tenhle kluk
Ten co jí přestal míti rád
její žal mu neni fuk
On chce býti kamarád

To snad neni pravda
Ty si se snad zbláznil kluku
Ona tě má ráda
Ty podáš jen kamarádskou ruku

Zažily sme spolu hodně
Hodně smíchu,hodně hezkého
A teď díky mě si na dně
Ztratila si svého blízkého

Promin za všechen žal
Kterým tě teď ničím
Já štestí bych ti přál
A tak do světa to křičím

Vím že zlomil sem ti srdce
Promiň je mi to líto
A tak vspínam k nebi ruce
Prosím odpusť mi to

Promiň za ty slova
Víš ano mám tě rád
A zbytek do srdce bodá
Bohužel jen jako kamarád

Je mi líto jak to dopadlo
Ale trápit se tak přestanem
Slunce dávno zapadlo
A nový život začnem

Promin :-(
Autor najrob7410, 06.06.2011
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Niky88, vlcatko, terezkys, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí