Všeho po krk

Všeho po krk

Anotace: Báseň o tom když na tebe padne depka

Už opravdu nevím co je to láska,
snad nevím jak okouzlit ženu.
Pořád ji hledat je jak šílená sázka,
přemýšlím-zda má ještě to cenu.

Dnešní svět zdejší zdá se mi smutný,
už nevím kam ubrat se dál.
Změnit vzduch přijde mi nutný,
někam kde bych za něco stál.

Vím, že tu mám dosti přátel,
kterým jistě scházet budu.
Ale každým dnem bez lásky,
já prožívám pekelnou nudu.

Pocity prázdnoty jsou se mnou stále,
nevím jak z hlavy je dostat.
I kdybych já byl snad králem,
proti svým lidem musel bych povstat.

Opravdu nevím jak dál,
zda to tu za něco stojí.
Zda mám-li s tím bojovat dál,
či bude mi lépe v chvojí.
Autor Cicero, 06.06.2011
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: andel.smrti, terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím, co ted napíšu bude znít krapet kýčovitě, hlavně proto, že já sama upadám do podobných stavů :-) Ale pokud je ta básnička psaná podle tvých opravdových pocitů, tak věř, že bude lépe :-)

07.06.2011 12:55:00 | terezkys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí