Nejsi pro mě nic

Nejsi pro mě nic

Anotace: už jsi skončil v mém životě a já si moc děkuju...je konec

tak držím vruce něco
co spojilo nás k sobě
ted ale nejsem si jista
jestli jsi tu věc nedal jinam

do rukou jiné dámy
do rukou věčné skázy
Tak pláču nad ztrátou tvou
když přišel vlk za mnou

Vidím jak za ruku jdeš sní
nebolíto už jsem si zvyk
zvykám si na ztrátu po tobě
už mi ani kapička slzy neupadne

nechbíš mi,nestýská se mi
nemam duvod býti na palici
našla jsem si idola
jehož láska miluje mě na stokrát

nebojím se nemám proč
on totiž není,tak to pochop
nechápeš že nechci tě
odcházim tak nevinně

nemam duvod otáčet se
zbyl jsi my jen na památce
nemam duvod bát se tě
nemam totiž chut vídat tě
.....ty víš patriku....
:)
Autor vlcatko, 06.06.2011
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji :)

06.06.2011 21:15:00 | vlcatko

Tak to je asi rozchod psaný v básni né?Je to hezky sepsáno,jen pár slůvek by člověk zaměnil.Povedené jen tak dál:-)

06.06.2011 20:28:00 | Axazel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí