Měla bys vědět

Měla bys vědět

Anotace: ... jen pro tebe

Máš mě ráda? Mám Tě rád,
Navždy za Tebou chci stát.
Sledovat svit ve Tvých očích
Tajit dech, když ke mně vkročíš.
S úsměvem když na tváři
Ležíš na mých polštářích.
Čekal jsem jen na ten čas
Až řeknu si: „Vem vše ďas!“
Nemá smysl něco tajit
Když vím, že teď můžu najít
Hloubku, lásku, víru, cit
Tebe celou v duši mít.
Prosím, jenom přemýšlej
Zvažuj moji nabídku
Špatně o mně nesmýšlej
Nechci jen kus nábytku.
Vím, že píšu dívce, ženě,
Jež má hrdost, sílu, čest,
Vím, že tohle slýcháš denně,
Nech se v mé náruči nést.
Máš strach? Jen mi neutíkej!
Není důvod mě se bát!
Jen kvůli mně nenaříkej,
Nechci s Tebou jenom spát.
Chci Tě chránit, hlídat, hladit
Jen s Tebou se o všem radit.
Teď stačí se rozhodnout,
Zda mé srdce probodnout.
Chci jen abys věděla,
Nechci si jen s city hrát.
Chci abys tu seděla,
Hladit, líbat, mít Tě rád.
Autor Tomasss, 06.06.2011
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Axazel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí