Příteli

Příteli

Anotace: Příteli, jsi kouzelník co vykouzlil mi vlastní slunce, Příteli, já držím tvé srdce pevně ve své ruc...

Příteli, jsi kouzelník co vykouzlil mi vlastní slunce,
Příteli, já držím tvé srdce pevně ve své ruce,
Příteli, jsi autorem každého úsměvu na mé tváři,
Příteli, díky tobě moje duše celá září,
Příteli, ty dal jsi mi to nejcennější,
Příteli, ty dal jsi mi lásku víc než upřímnější,
Příteli, ty chtěl jsi být můj princ,
Příteli, to nejde, nevyjde to a nezbude mi nic,
Příteli, já nechala tě trápit,
Příteli, teď chtěla bych čas vrátit,
Příteli, mám na srdci jen jedno, co chtěla bych ti říct
Příteli, miluji tě tak, že srdce by mi puklo, kdybych milovala víc.
Autor Michaeleta, 06.06.2011
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí