Jeden den, noc i sen

Jeden den, noc i sen

Anotace: Nepotřebuje komentář :-)

Jeden den, noc i sen

Jeden den, pár slov,
jeden sen, drahý kov.

Já nevím proč,
našel jsi mou tvář,
opět ten jasný kolotoč
a zas ta oslňující zář.

Nejsem si už jistá,
jak odolat zkoušce,
ač má duše stále čistá,
ty strháváš mě v bouřce.

Jedna noc, plna snů,
jediná moc, věčných dnů.

Já chci odpovědi znát,
proč vítr stromy vyvrací,
a ty můžeš jen lehce vát,
přesto se má hlava ztrácí.

Nedokážu přát si víc,
dokud tvůj pohled nepohltím,
dokud nedotknu tvůj líc,
než dále obdivovat, co už vím.
Autor Juřinka, 06.06.2011
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí