Snít o přílivu

Snít o přílivu

Anotace: Po dlouhé době jsem opět něco napsala

Sbírka: Variace

Zář planoucí svíce
Ráj na zemi
Vyleštěnost Tvých zrcadel
Nenávidím Tvou dokonalost
Neznáš slitování
a s povzdechem
šustí krajka na tváři
Na masce ještě zachytíš šero pavučin
než mi zas strhneš závoj z očí
abych pochopila
abych zvedla rukavici
a navlékla Ti prsten

Nechoď už po úzkých molech
kde neznáš jediný kámen
Do dna smí pít jen odvaha
s láskou v zádech
dokázat víc
už mi nestačí

chci Tebe
v dlaních
pít z Tvých očí život
a snít
o přílivu
Autor Ori Eremos, 07.06.2011
Přečteno 408x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, hatlapatla, Noc17, jvacl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na facebooku máš pěkné profilové fotografie,hodné skušeného profíka,pana fotografa:))Tam se mi líbíš,Petruš!:)

24.06.2011 14:57:00 | ilona

V profilu jsi plachá. Tahle báseň plachá není. st

16.06.2011 18:35:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí