Boli sme raz milovaní

Boli sme raz milovaní

Anotace: Nechtěla jsem tě rozplakat...

Postrádám pochopení...
A o pravdu zájem není.
Přitom, jeden příběh chtěla bych říci světu.
Ale nevím, jak začít první větu.

O jedné lásce chtěla jsem psát.
O dívce, kterou nejeden člověk má rád.
O volbě, protože ve třech navždy nejde žít.
O snaze, správně se k tomu postavit.

A přitom, vše začalo tak nevinně.
Nikdo neměl zdání, že takto se to vyvine.
Spadly do toho obě rázem...
A kdo je teď větší blázen?

Já? Když miluji tebe, i když jsi zadaná...
Ty? Když miluješ mě a pravda je prolhaná...
Ona? Když slepě věří a o pravdě nemá ani zdání...
Blázni jsme všichni - Nás už nic nezachrání...

Osud nás tří máš ve své moci.
Minimálně jedna z nás prohraje - možná již dnes v noci.
Všechny tři nemůžeme být šťastné...
Minimálně jedno ze tří světel zhasne...
Autor strašidýlko-střapatý, 07.06.2011
Přečteno 419x
Tipy 33
Poslední tipující: ofca, ir.is, Denael, Trinity666, Jiparo, Maryje..., Haniéčka, carodejka, Jiná, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi citlivá duše a mo krásně jsi to napsala.

08.06.2011 14:34:00 | carodejka

Báseň opravdu nádherně napsaná, jsou z ní cítit pocity, obavy, strach. Snad bude líp. Azazen

08.06.2011 09:33:00 | Azazen

Život nás někdy dost zkouší, ale vždycky jde dál...

07.06.2011 22:39:00 | labuť

A nemohly byste být šťastné všechny tři?:-)...

07.06.2011 20:33:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí