Samota

Samota

Anotace: Samota je děsivá, ale než s ní zůstat napořád...nenechte se jí pohltit

Už tenké provazy do rukou tě řežou
a unavené ruce chtěly by spočinout
tvá hlava pokleslá nesmí se sehnout
a nastavit tak zranitelnost svou

Tvá duše nechce tuhle realitu přijmout
je tak těžké skutečnost skutečně zvládnout

Oči přivíraš a snažíš se únavou nepadnout
rty se ti chvějí,
chtěly by křičet, ale nemají odvahu
A tak tu jen tak dál stojíš spoutaný vlastní samotou
a sníš o krásných dnech, kdy nebyl jsi sám
byl jsi s NÍ
Autor Jitka, 05.02.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to. Je v tom cítit taková "hlubší" energie. To je dobře. Měj se hezky. AhoY

05.02.2006 14:00:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí