Díky

Díky

Anotace: ...díky...:)

díky, že jsi
mojí plachtou na rozbouřeném moři
díky, že jsi
tou polovinou člověka, co mě tvoří


díky, že jsi
andělem v mém nezajímavém životě
díky, že jsi
náruč, kde se mohu stočit a příst jako kotě


díky,že jsi
osoba, která mě ze země zvedá
díky že jsi
člověk, co názor mi nechá


díky, že jsi
v tomhle vedru studený vánek
díky, že jsi
stvoření, co zajišťuje mi klidný spánek


díky za to, že jsi
Autor Metal Lady, 07.06.2011
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí