Další pro Tebe

Další pro Tebe

Anotace: ...

Opět myšlenky se linou
Vím, měl bych si najít jinou.
Tolikrát jsi říkala,
Vážně jsi se dívala.
Zmizel i Tvůj úsměv z očí
Úsměv, z nějž se hlava točí
A já tolik lituji,
Když si v něm tak libuji.
Nemůžu Tě dostat z hlavy,
Cožpak Ty to nevidíš?
Říkáš pořád: „To se spraví!“
Ničemu se nedivíš.
S úšklebkem mě napomínáš
„Jsi chlap, rychle zapomínáš“
Víme oba, bylo více
Dam, i slečen, kytky, svíce.
Na Tebe však myslím roky,
Tvůj úsměv mi bere dech
Nevěříš mi, v hlavě kroky,
Mráz mi běhá po zádech.
Vidím, že se vzdaluješ,
Cítím, že jsi dál a dál,
K němu se teď stahuješ,
To on mi Tě právě vzal.
Víš, že si Tě nezaslouží,
Bude míti brzy jinou,
Přesto Tvoje srdce touží
Já se budu trápit vinou (nalévat se lihovinou).
Vždy tu budu s Tebou, vážně,
Ač už vím, Ty nejsi má
Jen občas mě sžírá strašně
Slečna Závist Pitomá.
Vím, že si Tě nezasloužím,
Já, a ani žádný jiný
Přesto se pro Tebe soužím,
Chci se zbavit všechny viny!
No tak nebuď taková,
Když Ty jsi má jediná
Mladá, krásná, ledová,
Dokonalá slečno K.
Autor Tomasss, 07.06.2011
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, E.T.Jane, Niky88, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :-)

08.06.2011 09:17:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí