Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: xxx

Bez tebe

Jsem jak poblázněný básník,
který ti pořád ódy pěje.
Když se na tebe podívám,
vidím překrásného člověka,
s kterým štěstí neskrývám.
Už žádný černý mrak,
už žádná kaluž zablácená,
už jen slunce které svítí
a lány polí,které se
barvami pyšní.
Jsi tak krásný,když se směješ,
když do vlasů ti vítr věje,
já bez tebe jsem jak,
prázdná skořápka bez kuřátka.
Bez naděje,
kam bez tebe tenhle svět spěje.
Bez duše,
která po tobě jen tápe.
Už tě chci pevně držet a znovu tě brzy vidět.
Miluji tě lásko moje!!!
Autor Héďa2, 05.02.2006
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí