Pet'o, můj bráško.......

Pet'o, můj bráško.......

Anotace: ...

Můj milý bráško,
já vím,
že svých starostí,
hodně máš,
ale s těma mýma mi ze srdce a
rád pomáháš.

Sedíš vedle mně,
hladíš po vlasech.
Mou ruku vložíš do dlaně,
jen slyším Tvůj smutný vzdech.

Jsi tiše a posloucháš,
pak vždy, mi dobrou radu dáš.

Pořád si stěžuju,
jak těžký život to mám,
ale s tím Tvým ,to nemohu a
ani nesrovnám.

Já mám rodinu a
přátele známí,co mně mají rádi,
ale k Tobě se Pet'o,
všichni otočili zády.

S manželkou se rozvádíš,
vlastní syn Tě zmlátil.
S rodiči se nebavíš a
přesto se dokážeš,
tak krásně -usmáti.

Ted' to vypadá,
že jsi špatný chlap,
ale kdo blíže Tě pozná,
má Tě -moc rád.

Ty ani nevíš,jak si Tě vážím a
ráda Tě mám,
jsem hrdá na to,
že jsem Tvá sestra a
v tobě -skvělého brášku mám.

Budu tady pro Tebe,
děj se co děj,
že Tě chci mít pro sebe,
za zlé mi prosím -neměj.

Jsi skvělý Pet'o a
i když už nevěříš,
že bude líp,
tak VĚŘ!,
že najdeš jednou tu pravou,
pro kterou budeš mít chut',
znovu to rozbalit a
začít -naplno žít!
Autor EM EM, 08.06.2011
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: Jajas, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdá není na lásku pozdě... láska je, nebo není, a proto, nežli se ve zvtahu trápit, hádat se, ubližovat jeden druhému, neřkuli se citově vydírat... je lepší odejít, každý má právo na lásku, s ní být a žit. Manželství... to stvrzení lásky papírem, ale někdy to prostě nevynde, někdy to nevydne ani napodruhé, na potřetí... je to v nás lidech... ale není potřeba bez lásky žít, zvláště toužíme-li tolik po ní. Rozvodem nic nekončí, naopak také může znovu začít :o)

09.06.2011 09:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí