Neubliž

Neubliž

Anotace: napsána 9.6.2011

Vyřezala jsem píšťalu
z vrbového proutí
a jen ty ses naučil
jak na ni hrát.

Upletla jsem otěžě
pro pár divokých koní
a jen ty přišel jsi na to
jakou silou za ně brát.

Vyšila jsem košili
z nejjemnějších nití
a jen ty jsi dokázal
správně ji oblékat.

Dala jsem svému srdci křídla
aby uletělo všem planým lžím
a ty polapil jsi ho jako motýla
s něhou, pro kterou uvěřím

Že ty jsi ten, kterému hvězda září
nad ramenem i v očích
stejná jako má.
Že ty jsi ten, pro kterého plamen hoří
a není to hřích
že tě mám.

Tak nespal píšťalu
a otěže nepovoluj
tak oblékej se pomalu
a lásce neubližuj.

Protože ty ke mně patříš
a já dala jsem ti srdce své
a motýl, kterého lapíš
již neumí létat bez pomoci tvé.
Autor mauvais-ange, 09.06.2011
Přečteno 426x
Tipy 26
Poslední tipující: poeta, la loba, Niky88, Samantha Graham, hašlerka, Lasombra, zenge, strašidýlko-střapatý, Jiparo, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná!

09.06.2011 10:51:00 | CULIKATÁ

líbí se mi

09.06.2011 07:32:00 | Mbonita

právě ten začátek je nejjímavějí na tom!

09.06.2011 03:38:00 | chicacheca

no, sice kostrbaté ze začátku, ale poslední verš je supertřída

09.06.2011 01:01:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí