Bohatství nebo láska

Bohatství nebo láska

Anotace: Někdy je i pro bohaté těžké žít :)

Bohatý muž má tolik věcí,
někdo mu ale chybí,
potřebuje k sobě někoho přeci.

Bohatý muž má smutnou duši,
která ho bolí,
víc než kdo tuší.

Bohatý muž je sám
a stýská se mu po úsměvu,
snad najde si milou, vlídnou děvu.

Proto se ptám,
je někdo tam venku,
kdo mu na zdraví přiťukne sklenku?

Je na světě dívka,
která ho potěší,
políbí před spaním a slzy osuší?

Kde je ta,
pro kterou bije jeho srdce,
ať chladný vítr tolik nefouká
a sníh nestudí tak vlhce.

Tak čeká jen na ni
a akcie s firmou nejsou to pravé,
vždyť láska druhého je vřelejší,
i když to klame.

Dnes bohatý muž ví,
co má větší cenu,
vymění peníze a bohatství za milou ženu.
Autor BARBYE, 09.06.2011
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí