Znám tvou duši

Znám tvou duši

Anotace: .......volání..do dáli?...

Sbírka: Slzy hořící

Vím,jak se cítíš v tomhle světě
jak stín světla.
Jak faleš štve tě.
Tu jen lidská rasa co lásku smetla.
A tak cítíš,
jak se uzavíráš.
A vidíš,
kolem sebe jen schránky.
Nyní mám otevřené stránky,
z tvé knihy zvané duše.
A z tebe aniž ty tuše,
čtu v noci.
Můžeš pochytit vzdálené volání,vidět obrazy.
Než budu tě mít v moci,
mojí telepatií tě alespoň pomalinku přivolám.
Slyším,jak při gothicrockových písních,
choulíš se v koutě.
Jednu noc na tebe zavolám,
očima tě spoutě.
Nejsi sám.....
Autor Lasombra, 09.06.2011
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí