Přemýšlím o nás

Přemýšlím o nás

Vše bylo jiné, než jsi mě poznala
a možná ... ses tolik nesmála.
I já byla jiná, ne tak veselá,
ale teď už obě známe - svého anděla...

Než jsme se potkaly tvůj život měl směr.
Teď žiješ za hranicí reality jeden velký sen...
Však předtím nemělas tolik trápení.
A pak, že potkat blázna není k zbláznení...

Asi o to horší je blázna milovat,
i přes tu dálku jej zbožnovat.
Věřit mu, dát mu srdce i tělo...
Jen, aby tě to jednoho dne nemrzelo.

Mám strach, když oddáváme se tomu citu.
Jsme spolu a přitom nejsi tu...
A já bych s tebou pořád chtěla být...
Ta dálka mi brání, do tvé náruče se skrýt.

Kdykoli může znovu nastat velký třesk.
Ty se odstěhuješ a mně bude chybět odpověď.
Ztratí se jistota, ty budeš poznávat nové lidi
a v mé hlavě čertík bude hlásat: "co by, kdyby?"

Slibuji, budu ti věřit, avšak v koutku duše se bát,
že přijdě někdo další, kdo bude tě mít hodně rád...
Kdo dá ti svou náruč, na něj budeš se moci spolehnout.
Dá ti to všechno, co já nebudu moci ti nabídnout...

Stejně však jsem ráda za to, že jsme spolu.
Budeme žít náš sen. Na houpačce nahoru - dolů.
Budeme narušovat gravitaci...
A kdyby tahle báseň měla anotaci
zněla by:

A ty jsi se rozhodla rozhodnou...
Že radši budeš láskou trpět,
než prázdnotou vyhasnout...
Autor strašidýlko-střapatý, 10.06.2011
Přečteno 598x
Tipy 26
Poslední tipující: ir.is, Haniéčka, Niky88, x.someone.x, nejsembásník, tato22, divoska_jaja, Azazen, Dota Slunská, Findë, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hořko - sladké...
Azazen

11.06.2011 10:56:00 | Azazen

Strašidýlko,
i když je to nahoru a dolů - žij naplno, hlavně, že jste spolu ;-)

10.06.2011 14:45:00 | Bambulka

Žij okamžiky a nepřemýšlej, co kdyby...

10.06.2011 13:52:00 | labuť

Ta se ti povedla. Moooc se mi líbí!

10.06.2011 13:26:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí