Čekám

Čekám

Anotace: *** samozřejmě fixe ...

Čekám na Tvé zavolání,
čekám na Tvou odpověď.
Noc však svádí k milování,
sladká vášeň jako med.
Zapomenu na ten pocit,
vymažu ho z paměti,
lásku nosím stále v sobě,
nebo mám jít naproti?
Autor devcatko z jetele, 10.06.2011
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, ZILA78, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí