nedôvera

nedôvera

Anotace: ...

nedôvera
je horšia ako koniec sveta

neobíde ťa
a zasiahne ťa
a nepustí ťa preč

zúfalé činy
robia zúfalé následky

a darmo je to tak dávno

tu premlčacia doba neexistuje

škriabe,týra,hryzie
bolí to
ako sklo
putovné v žilách

ostali len horké slzy
prelievané každý deň
v skrytosti hviezd
a verného psa

pomôže voda

asi 40 percentná

...
Autor maliska, 11.06.2011
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: mikrojimbo, whiolet, chicacheca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jooo takto máš pravdu

15.06.2011 19:06:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí