Na třetího nehraju

Na třetího nehraju

Anotace: Stačí sekunda a všechno je jinak....

Děláš třetího, ae na třetího nehraješ..
Tajně miluješ a přitom sleduješ jak se ty dva k sobě mají..
Tvoji bolest nikdo necítí, seš na to sama, úplně sama..
Hledáš řešení, které stále nepřichází..
Snažíš se zapomenout- marně..
Bezhlavě miluješ a není to komu říct..
Tvoje dobrá kámoška je ve hře taky. Ptáš se, kdy tohle skončí jak tohle dopadne?..
Otázka do prázdná, s odpovědi nikdo nepřichází, nikdo ti nepoví jak dlouho budeš takhle přihlížet, nevědomky mlčet..
Ty seš vrba, ke které se chodí oba vyspovídat, slyšíš pocity, názory, představy, plány do budoucna. Rádíš aby měli vztah krásnej, plný důvěry, ještě větší lásky a přitom? V srdci brečíš, ptáš se tisíckrát proč to takhle je. Žalem řveš, jak to jde a stejně je to k ničemu, užíráš se dál a dál den co den..
Skončit nechceš, byli by dva a její přítel a ty tam chceš být a snažit se dobít pocit uvědom si co vlastníš už 4roky..
Jedeme dál, nový den, kolo se točí pořád dokola, tvůj přítel stále nic netuší avšak? Já vím vše....
Autor Wlistinka, 11.06.2011
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí