Vyznání

Vyznání

Anotace: ... už to není jen chvilkové poblouznění...

Sbírka: Marlen

Už netruchlím
pro tvoje chování
už netruchlím
už se vše zahání

jsme stále spolu
však stále jen od sebe
teď padám dolu
a pak letím do nebe

na tvojí přítomnost
rychle si zvykám
na tvoji minulost
už si nevzlykám

nikdy jsem nechtěl
tohleto dělat
však srdcem jsem vletěl
a jinak chci jednat

na lásku v tebe
začal jsem věřit
už nepadám z nebe
s tebou se jiná nemůže měřit

tak poslední větu
co ti chci říct
hvězdo mých světů
miluji tě - chci tě víc a víc
Autor Salvatore, 11.06.2011
Přečteno 713x
Tipy 13
Poslední tipující: James Libustka, kasparoza, Lucucu, Mraveneček, susuvlacek, Marcone, CULIKATÁ, Bambulka, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí