Ty sám

Ty sám

Anotace: ....vzpomínání

Měsíc mě spojuje s tvým
a já ti nezávidím
tu tíhu šedých dní.
Co neseš na bedrech sám,
myslím že tu nálož znám,
když bloudím sem a tam.

Jen dnes naposled
vzpomínám.

Na roky společných chvil
na metry v tisících mil
na příběhy pouhých snů.
Tu vůni čarovných míst
znovu ve vzpomínkách číst
jen při hře červánků.

Říkáš že jsi pořád sám
myslím že ten pocit znám,
když sama zůstávám.
Autor Vesper, 11.06.2011
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jej, tomu chybí nějaký přesah... ale dobré, to půjde.

12.06.2011 00:08:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí