S Tebou vím, kde je realita

S Tebou vím, kde je realita

Anotace: :-)

Dnes stojíš vedle mě,

bláznivý plány soudce nezamítá,

a piju do dna ze tvých dlaní,

s tebou vím, kde je realita.


Mezi fantazií a sny,

dřív propast nezakrytá,

a jen ty mě uklidníš,

s tebou vím kde je realita.


Bolí mě srdce, když tu nejsi,

jsi ten co chyby nikdy nevyčítá,

vždyť jen ty mi rozumíš,

s tebou vím kde je realita,


Jsem tvoje křišťálově rudá

sklenice od vína,

tvá exkurze do síně slávy,

ty moje soudná hodina.


Kdybys mi přece vyčetl,

že byla jsem málo vřelá,

víc bych tě lásko,

milovat neuměla.
Autor Vesper, 11.06.2011
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: Lucucu, Mraveneček, Axazel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a romantické doznání,které člověku den rozzáří.

12.06.2011 09:42:00 | Axazel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí