Slečny

Slečny

Anotace: O ní.

Víte, vždycky mě zajímaly slečny,
ty trochu divný a hodně nebezpečný.
A přitom výraz div né svatý,
lasičky potvorovatý!
Prvně se tulí, lísají
a najednou raf! A je to…
Pak tajně v koutě se krčím,
rány si lízajíc,
potvory lasičkovatý!

Hlavně ty, plavovlasá má,
rveš mě ostrýma zubama…
Autor Jajas, 12.06.2011
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí