Oddysea zlomeného srdce

Oddysea zlomeného srdce

Anotace: ...

Mělas mě mít ráda
místo toho přišla zrada
takhle brzy z rána
to je pro srdce rána

zavřela se brána
zakrákala vrána
komu zvoní hrana
láska zůstala sama

spadala mi brada
není sebeobrana
rum, marihuana
zrození narkomana
tím je hra dohrána
a horká sálá vana
vzývám svého Pána
ut pereat caro sana

podřežu si žíly
budu tu ještě chvíli
a pak s bledými lícy
budu plavat už jen snící
Autor Muta cum liquida, 12.06.2011
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Cristinne, Mraveneček, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí