Helena

Helena

Anotace: Jsi jediná ...

Jsi bohyně nejkrásnější z žen
Věčné světlo i pochodeň

Jsi příčina trojské války
Tvé světlo je vidět už z dálky
Však jen zřídka do města vcházíš
Abych uzřel jak jeho ulicemi kráčíš

Stále na lovu a přeci v klidu
Nemožné tě spatřit znovu
Tvé teritorium je mi cizí
Nebo mám snad tvůrčí krizi?
Autor Charlie Mero, 12.06.2011
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, E.T.Jane, Nola77
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí