50 hodin

50 hodin

Anotace: ..nejkrásnějších..

50 hodin
jemných polibků Tvých
a doteků ničím nepopsatelných,
50 hodin předávání bezedných citů
a smíchu neuhasínajícího svitu,
50 hodin ve mně teď doznívá
a nahoře v mracích
se slovo za slovem
pomalu rozplývá
…miluji Tě…
to bylo těch 50 nejkrásnějších hodin
v mém životě…

50 hodin
Tvého horkého dechu
a tepu klinického snad,
50 hodin těch vyznání poslechů,
já si je budu pamatovat napořád,
protože to je to nejvzácnější,
co mi kdo může do srdce dát
a na oplátku
si z něj navždy budeš
mou vřelou lásku brát…

…ta nás uchrání před čímkoliv…

50 hodin
toho veselého lechtání
a blízkosti Tvé bez přestání,
50 hodin…déle než jeden den,
ještě déle než dny dva,
50 hodin jsem snad měla sen,
jak je vůbec možné,
že zrovna mě takové štěstí potkalo,
teď tu hledám jasné důkazy,
ať vím…
…že se mi to všechno jen nezdálo…

50 hodin
se na mě díváš
a po celém těle
tak krásně líbáš,
50 hodin bezeslovných pohledů,
těch, ve kterých už věty říct nedovedu,
50 hodin naprostého pochopení,
50 hodin nejsladšího vábení,
50 hodin…chvíle, pro které chce se mi
natisíckrát žít…
my spolu navždy zůstaneme,
protože jeden bez druhého
bychom nemohli být…
Autor Jiná, 13.06.2011
Přečteno 444x
Tipy 44
Poslední tipující: Noc17, Maryje..., Findë, Kars, carodejka, la loba, Tomáš Přidal, Danger, zenge, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

50 hodin společných
Kdy Ty a já můžeme nerušeně snít
A pořád se k sobě tulit
Prohloubit naši závislost
Nikdy nebudu mít Tebe dost

50 hodin polibků
Co nám nikdo nevezme
Plno vzpomínek, nad kterými
Usmívá se i nebe
Jsem moc rád, že mám Tebe

50 hodin smíchu
A zároveň ticha
Ve slyšném srdce tepu
Zběsile se dýchá

50 hodin nejsladších
Díky tobě má milovaná
Tohle nebyl sen
Ale skutečný život
...
Tak jako je skutečná láska
Mezi námi dvěma
Navždy spolu zůstaneme
A láskou se obdarovávat budeme

15.06.2011 11:45:00 | JohnyD.

Tak proměňte těch 50 hodin v nekonečno
ST

15.06.2011 07:19:00 | Kars

50hodin v nebi a v tom nebi dva andílci,přeju vám oběma těch hodin nekonečno!

14.06.2011 15:31:00 | la loba

Ti povim,že už jste zavislí na sobě :-)
Tak opatrně...

13.06.2011 20:30:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí