Motlitba přání

Motlitba přání

Anotace: *:o)*

Horo všemocná, řeko nejdelší,
píši motlitbu, já nevím co dál,
tento příběh se vážně stal,
však čas ho krutě náhle sťal,
já prosím už to neoddal...

přec spravedlnost je já vím,
ale poručit si neumím,
jako dýchat musí každý z nás,
jako na vodu se staví hráz,
já miluji ho tak mě suď
a probodni nožem mojí hruď,

já měním se tak šanci mi dej,
odpověď mi prosím na papír vrej...
když neodpovíš mi budu vědět,
však budu čekat a v dálku hledět
__________________________________budu stále čekat
Autor Gamy, 05.02.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vim ze to nebylo ono jen takova slovni hricka, kdyztak napis mailika ju? Dekuji a hodne stesticka

05.02.2006 22:23:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí