Bolest

Bolest

Anotace: názory, názory, názory-píšu, tak pište.

Bolest

Usoužená,
vězněm provazů
pavoučích sítí.
Pláče
bojí se netvorů
zpřetrhaných nití.

Bolestná láska
bolestné žití,
jak si žádáš,
tak má býti
a zvonek cinká
máš pár perel v očích.

Vše má své důvody
důvody bytí,
vzpomínky zašlé,
uvadlé kvítí,
bolestný čas
zlost a strach
kapky na polštář.

jak si přeješ
tak slunce svítí
krásně hřeje
už musím jíti.
Již tu nejsem
jsem mrtev, jsem vzduch.

Myšlenka zočinu v tmách
Kolem hluboké ticho
tvůj svět stojí
jen na slzách.

Usoužená,
vězněm provazů
pavoučích sítí,
pláče-
řeže si žíly-
jít už musí jít.
Autor Baghyra, 05.02.2006
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí