Sonet...

Sonet...

Anotace: Psáno v tramvaji cestou do školy...

Nešla bys přece
za jiným amantem
či zlomila mi srdce
jediným dopisem?

Pokud tvá láska je
jak ta má silná
pak i ty budeš mi
navždycky věrná

nikdy bych za křivkou
jinou se neotočil
srdce tím sobě zlomil

s každou nocí i dnem
je cit silnější
v srdci ti darovaném
Autor F1cti0n, 14.06.2011
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sharpiod
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí