Vyznání

Vyznání

Anotace: Tahle báseň by měla být pozitivní, ale ve mně spíše vyvolává smutek, čím to je?

Mám před sebou snad spousty let,
teď stojím tu před tebou,
mám v tobě celý svět,
znáš mě, znám já tebe,
přeci jsme si cizí,
tahle báseň chtěla být
vyznáním pro tuhle chvíli,
odpusť,
že to tak není,
hraje ti jen na city,
které v povrchní se mění,
mám ti toho hodně co říct,
neztrácejme čas, není,
nechme se zlákat,
láskou, důvěrou
a tichým sněním,
za pokus to stojí,
teď i v dalších životech,
které chci žít,
v souznění
s tebou.
Autor Souný, 05.02.2006
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš pravdu, přesunul jsem to do jiné kategorie, protože kdo tady hledá nějaké vyznání, tak mu tahle báseň moc nepomůže...

07.02.2006 21:18:00 | Souný

Lenže na bonboniere niekedy býva popis
toho ,ktorého, bonbónu.Život musíš skúsiť bez opisu.
Máš pred sebou spústu rokov,ale nikdy nebudeš poznať
nikoho dokonale!

06.02.2006 11:20:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí