Drahá polovička

Drahá polovička

Anotace: Po delší době přidávám báseň :)

Hledáme to teplo co by nás zaplnilo,
chceme aby se nám to splnilo.
Na první pohled lze najít krásku,
téhle dívčině chcete dát lásku.

Kvítím a dary jí naplnit,
prázdá místa v srdci zaplnit.
Nemáte lásku jen na chvíli,
máte jí rádi i když se zmýlí.

Když dokážete její chyby milovat
a né se každým slovem svazovat,
tak jste našli svou polovičku drahou
a je konec s ukrutnou snahou.

Konec s hledáním zlatovlásky,
je konec s životem bez lásky.
Teď si jen lehněte do trávy
a užívejte si svou chvilku slávy.
Autor Henry_propper, 15.06.2011
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí