Nesnáším!

Nesnáším!

Anotace: Opravdové naštvání. O minulosti, kterou jsem se vlastně neměla dozvědět, alespoň bych měla v duši klid.

Když všechno je lež,
říkej si co chceš.
Prý miloval jsi mě?
To sotva,
jen si křič a buď zmučený,
ráda tě popostrčím z otevřeného okna.

Proč jsi mi stále vykládal lži?
Jen pojď se mnou ke strži,
tam zahodíme všechny své křivdy,
a už nebudeme spolu nikdy.

Zatímco mě jsi líbal,
s jinou jsi někde snídal,
zatímco jí jsi hladil,
mě svými nepravdivými slovy mysl a srdce kalil.

A jen čistou náhodou,
zjistila jsem,
že už dlouho mě mlátíš do nohou,
ve snaze je podkopnout.

Ta vlna nenávisti, která se ve mě vzedmula,
tím žárem kterým vzplanula,
je obrovská a smrtící,
nepomůžou ani slova kající.

Ty u mě jsi zavřel navždy vrátka,
už nepomůže ani argumentující hádka,
Teď už jen na měsíc vztekle si vyj,
pro mě zamně, si v tom pekle shnij!
Autor Annie the wolf, 16.06.2011
Přečteno 420x
Tipy 19
Poslední tipující: whiolet, Tom XVI, To je ONA, Hum tu Dum, hašlerka, Metal Lady, ECHO PARAZIT, E.T.Jane, Elyona, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt to jde z tebe a to je dobře, bídák jeden hnusnej...

23.06.2011 22:13:00 | whiolet

Také jsem byla nasraná, když jsem ho psala :D

16.06.2011 18:04:00 | Annie the wolf

No to je přímo nasrané dílko.

16.06.2011 15:45:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí