Odvaha

Odvaha

Anotace: "Asi Tě bolím, jako otevřená rána."

Zbylo tak slov strašně málo,
proto ticho mezi námi nastalo.
Odvahu to chce, protože bolí,
jako když ránu sypeš solí.

Věčnost, naděje a slast hříchu,
ztrácí se ve zvuku mého smíchu.
Start, let a tuhé společné přistání,
žene nás v před touha po poznání.

Šeptáš cosi, že obdivuješ krásu,
již nepodepsal ani běh času.
Oba dva hledáme tu odvahu,
vyslovit naší společnou přísahu.

Jen stopy v písku zůstaly po ní,
neslyšeli jsme, že na nás zvoní.
Poznali jsme jak chutná naděje,
jak u srdce něžně oba zahřeje.

Vzpomínáš, co říkal jsi každého rána?
"Asi Tě bolím, jako otevřená rána."
Jsou slova nová, krutá i zoufalá,
však mně chybí vyslovit je odvaha.
Autor Labanda, 18.06.2011
Přečteno 498x
Tipy 16
Poslední tipující: Emmelia, springmaid, Mbonita, NikitaNikaT., Mraveneček, CULIKATÁ, Tamara, modrá..., Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až se mi skorem tajil dech, když četla jsem Tvoje řádky... těžko hledají se slova... však čas nelzve vzít zpátky. ST!*** za hloubku.

19.06.2011 20:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí