Srdce čekají...

Srdce čekají...

Anotace: nenapadl mě lepší název,docela se to pro to hodí...jinak se mi zase povedlo něco vykloubit,tentokrát jsem na sebe i docela pyšná za ten začátek...ale to musíte posoudit vy,že ano...

Srdce čekají
a srdce se lámou,
ty nečekej, neváhej,
podlož je slámou.

Jemně a smutně,
vzhlížejí k světu,
čekají na Tebe,
čekají odvetu.

Mlčením vyjádří
z bolesti strach,
čekají, čekají,
až přijde vrah.

Nemají brnění,
nemají štít,
pomoz jim, ochraň je,
musíš jen chtít.

Střelba slov
a mučení lásky,
copak nemáš rád
mé krvavé vlásky?

Stéká, stéká,
krvavý pramínek,
pálí mě na kůži
jak statečný plamínek.

Padá dolů,
padá kapka
horkého vosku
v krvavá jatka.

Pomoz jim
nebo budou dál
čekat a čekat,
3, 2, 1, pal…
Autor H.I.L., 18.06.2011
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Jiko, Findë, ŠEDIVÁ MYŠ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí